Kundinformation

Har du funderingar eller frågor kring vad jag kan hjälpa dig med? Eller kanske vill du rentav boka en fotografering? Det enklaste sättet att nå mig är via mail, anna[at]uglyelephant.se, men det går också bra att ringa. Fullständiga kontaktuppgifter hittar du på kontaktsidan. Jag finns tillgänglig alla veckans dagar, och är mycket flexibel med tider. Företaget innehar F-skattesedel, vilket innebär att ni inte behöver bekymra er om några skatter eller arbetsgivaravgifter. Jag utgår från Göteborg, men är rörlig i Västra Götaland och Halland.

När det gäller porträttfotograferingar utgår vi alltid ifrån hur just du vill ha det. För barnfotografering rekommenderas dock en lugn dag när ni inte har en massa andra saker inbokade, och helst en morgontid då barnen är pigga och mätta. Sedan ser vi vad som händer, de bästa bilderna får man då barnen tillåts visa sin personlighet och vara spontana. Efter fotosessionen ordnar jag en digital kontaktkarta (ett webb-galleri), där ni kan se bilderna och sedan välja vilka ni vill ha, i vilken storlek och på vilket material. Du kan välja mellan färg, svartvitt, akvarell och canvas (målarduk). Standardstorlekar är från 13x18cm till 50x70cm, men har du speciella önskemål så ska vi självklart försöka ordna det. Priset för porträttfoto beror på hur många bilder du vill ha. Jag tar ut en grundavgift på 495kr, därefter varierar priserna beroende på storlek och material (t.ex. 410kr för en 30x40-bild i färg). Självklart får du rabatt om du vill ha flera ex av samma bild. Hör av dig för en fullständig prislista!

För övriga typer av fotografering går jag efter Svenska Fotografers Förbunds rekommendationer om pris och användningsrätt. Varje fotografering är dock unik, så kontakta mig för en korrekt prisbild! Jag ger alltid en offert på en seriös förfrågan. Huvudmålet är att du ska få de bilder du behöver, med toppkvalitet och till ett rimligt pris. För bildbehandlingsuppdrag kommer vi först och främst överens om vad det är i bilden som ska ändras, i vilken storlek du vill ha den och i vilket medium (analogt/digitalt). Det går ofta att förstora en liten pappersbild flera gånger. Mobilbilder blir dock ofta inte så mycket större utan att man riskerar kvalitetsförlust. Detta beror på att detaljer ofta saknas i mobilbilder, men ju bättre ingångskvalitet på bilden desto mer går det att göra. Jag kan inte trolla, men nära på!


Barn, familj, gravid, musiker, djur

Nyheter, nöje, sport, reportage

Reklam, personal, internmaterial

Utställningsbilder, böcker, idébilder

Retusch, rädda gamla foton

Bokning, priser

Aktuella erbjudanden

Tips, idéer och nyheter