Aktuella specialerbjudanden

Visst är mina stående erbjudanden inte alls dumma, men det är ju kul med bra erbjudanden så här kommer fyra stycken extra fina!

Erbjudande #1: Kalendrar! Beställ personliga och proffsigt gjorda kalendrar med era foton! Kontakta mig för mer information om bokning samt om alternativ och prisuppgift för kalendrar. Kalendrar finns i storlekarna 30x40cm och 21x29cm (A4). En kalender med barnfoton är en uppskattad julklapp till nära och kära. Även fotografierna i sig är såklart perfekta att ge bort. När som helst under året faktiskt, inte bara som julklappar!

Erbjudande #2: Julkort! För beställning av julkort krävs god framförhållning, gärna fotografering i oktober. Hör av er till mig så bokar vi en tid.

Erbjudande #3: Delbetalning! Ofta när jag har fotograferat har ni väldigt svårt att välja mellan alla bilder (det är ju så många fina...). Kanske vill man ha jättemånga bilder, men känner att det blir en för stor utgift på en gång. Då erbjuder jag er att delbetala er beställning, räntefritt. Hör av er till mig om ni vill dela upp betalningen, så löser vi det!

Erbjudande #4: Nyhetsbrev! Egentligen är det inget specialerbjudande, eftersom det kommer att kvarstå framöver. Men eftersom det är alldeles nytt är det ju lite speciellt ändå. Nyhetsbrevet kommer att innehålla tips från fotografen, aktuella erbjudanden eller andra nyttigheter. Anmäl dig här nedan!

Namn:
E-mail:
  Om du får ett felmeddelande kan det bero på spamkontrollen. Skicka då ett vanligt mail till anna[at]uglyelephant.se (ersätt [at] med @), och skriv att du vill prenumerera p� nyhetsbrevet.


Barn, familj, gravid, musiker, djur

Nyheter, n�je, sport, reportage

Reklam, personal, internmaterial

Utst�llningsbilder, b�cker, id�bilder

Retusch, rädda gamla foton

Bokning, priser

Aktuella erbjudanden

Tips, idéer och nyheter